Отличието връчи зам.-кметът Марин Захариев  на директорката Сийка Базелкова


Зам.-кметът Марин Захариев връчи Плакет от името на кмета Николай Мелемов на директорката на ДГ „Славейче” Сийка Базелкова. Поводът е 70 години от създаването на детското заведение.
Годишнината бе отбелязана в препълнената зала на читалище „Орфееви гори” в кв.Райково , където талантливите малчугани , пяха, танцуваха и заслужиха бурните  аплодисменти  на публиката. Освен Плакета, общинското ръководство ще даде и парична награда на детската градина от 1000 лв. след като тя бъде гласувана от Общинския съвет.  Зам.-кметът Захариев 
поднесе и поздравителен адрес от кмета Мелемов в който се казва:
„Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 70-тата годишнина на детска градина „Славейче”-Смолян. За мен е чест, че имам възможността да поздравя педагозите, жизнерадостните възпитаници и родителите на Вашето уважавано детско заведение по такъв значим и вълнуващ повод. В детската градина в кв.„Долно Райково“ са възпитавани, обучавани и получили уроци по родолюбие поколения родопчанчета. За всички тях преживяното в нея е скъп и незабравим спомен. То е част от неповторимото начало на житейската им пътека.
И на 70 години Вашата детска градина отново е млада и слънчева. Горда с успехите и таланта на своите малки славейчета, с постиженията на педагозите, с подкрепата на родителите и всеотдайните грижи на персонала на градината. Желая Ви здраве, радост и сполука, щастливо бъдеще и много настроение.”
Захариев, който е възпитаник на детската градина, поздрави учителите, родителите и децата с бележитата годишнина и изрази благодарността си към тях. Той посочи, че започва ремонт на сградата по енергийна ефективност. Предвидени са средства и за подобряване на вертикалната планировка, за да може след два месеца градината да стане образцова.
Празникът на „Славейче ” уважиха много гости, общински съветници,  родители, бивши възпитаници на детското заведение и граждани.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I