Поради изключително големия интерес към работа и дарбата на най-младия ходжа,  Алейдин ще приема отново в Смолян на 15 май – понеделник от 9.30 до 20.00 часа. Телефоните за записвания са: 0885/210 427 и 0877/209 564

Родопчанинът Алейдин моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, който се подиграва - грехът си е негов. Всевишният вижда всичко, казва той.
Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 38 години, родом е от село Бенковски край Златоград, от 15 години живее в град Мадан. Зет на къща, семеен, с две деца. Българомохамеданин е - помак. Завършил е ислямско училище в Шумен - в Томбул джамия. Той гледа, помага и лекува хората чрез Свещената книга Корана. Казва минало, настояще и бъдеще, открива и разваля магии, но никога не прави, защото има страх от Всевишния, който му е дал дарбата от 2000-та година насам. Ако даден човек има направена магия, Алейдин може да каже къде е сложена тя, кой я е направил, дали е мъж или жена – близък роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена - с каква цел. След време всичко се връща, казва Алейдин.
Лекува болести, за които понякога и медицината е безсилна и не може да помага. Например, много успешни случаи има против алкохол, наркотици, хазарт, припадъци, епилепсия, заекване и на бездетни семейства, също така при стрес и депресия. Обича да си пази хляба и доверието на хората и открито казва, че не може да помогне при ракови, туморни заболявания и диабет.
Не съм човек за един ден или за един път, казва ходжата. Девизът му е „Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен“.
Радва се и се гордее с това, че продължават да му се доверяват за пореден път общински служители, полицаи, медицински работници, учители, бизнесмени и др.
Насила с бъклица и дрян, никого не кара да ходи при него. Хората сами ще се убедят дали са доволни от това, което ще чуят от него.
Когато отива човек при него за помощ, Алейдин не пита какъв е проблема и за какво е дошъл, а самият проблем го казва той, когато отвори Свещената книга.
На невярващите на тези неща младият ходжа може да докаже им докаже, че при последните си посещения в Смолян, е намерил магия, направена за раздяла в матрака на спалнята на младо семейство, живеещо в кв. Горно Райково. Също така открил и развалил магия в град Чепеларе на 43-годишен мъж, да му се случват все лоши премеждия с ТИР-а по чужбина като пътува, без да има причина.
Помогнал е и на жена на 51 години от Широка лъка, която имала тежки здравословни проблеми – епилепсия, припадъци, страхова невроза и депресия.
Не може да гледа, лекува и да помага по телефона, а само при лична среща.
Може да помага, да разваля магии и да лекува друг човек чрез негова снимка, стига да не е починал. Когато лекува дадена болест или разваля магии, го прави пред човека, за да види и той с очите си, а не както правят някои негови колеги по телевизията – със записи и колети по пощата. Това за него не е редно и е един вид шарлатанство, според мюсюлманската вяра. Когато разваля магии, прави и защита, която влиза в цената на развалянето и гарантира, че от тук нататък 7 години човек магия не може да го хване.
Ако магията се развали в същия ден, когато е гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска. Работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които ги дават по телевизиите, но да не забравяме, че Алейдин също има разходи за пътни, хотели, храна и т.н.
При него цената за едно гледане в Смолян е 56 лева, а когато лекува дадена болест или разваля магии, цената се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, и в зависимост от проблема или магията – дали са отскоро или по-стари.
„Моите цени не са космически в хиляди левове, както е при колегите, които ги дават в „Господари на ефира “, казва Алейдин.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I