Кметът Николай Мелемов получи благодарствен адрес от Национално движение русофили (НДР) за подкрепата при организирането и провеждането на Фестивала на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце". Отличието му бе връчено от областния председател на НДР Костадин Чаталбашев.
„Национално движение русофили за четвърти път организира Национален фестивал на руската поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце". Във фестивала участват хиляди деца от детски градини, ученици от всички възрасти и много млади хора. Стотици хиляди са тези, които като публика, приветстват изпълнението на стихове, песни, танци в детските градини, училища и читалища при областните, зоналните и финалния етапи.
Позволете ми да изразя нашата най-сърдечна благодарност, господин кмете, че приемате за поредна година Фестивала в Смолян да се провежда под Вашия патронаж. Това издига престижа и нивото на Фестивала в града и е заслужена награда за труда на участниците и техните ръководители. Ние сме Ви благодарни за Вашата подкрепа, която има реални измерения, като осигуряването на средства от кметството за транспорта на участниците от Смолян за Зоналния етап във Велинград.
Пожелаваме Ви, господин Мелемов, лично щастие и много успехи във Вашата благородна, трудна и отговорна работа", се казва в благодарствения адрес. Благодарственият адрес е подписан от председателя на Националния съвет на НДР Николай Малинов.
„Благодарим за подкрепата и съдействието, което получаваме от Вас  и от госпожа Аръчкова и като цяло от община Смолян, за да се реализира за четвърта година този фестивал. Оценяваме това което правите за популяризирането на Фестивала на руската песен и затова, че втора поредна година се провежда под Вашия патронаж", посочи Костадин Чаталбашев.
Мелемов благодари за отличието, което получи и каза, че децата и младите хора са най-важни и са приоритет за него като кмет. Те трябва да растат щастливи, да се забавляват, изявяват и развиват своите таланти.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I