Поради големият наплив от клиенти, някои от които ползват услугите му за пореден път, Алейдин ще приема отново в Смолян в събота – 27 май и понеделник – 29 май от 9.30 до 20.00 часа. Телефоните за записвания са: 0885/210 427 и 0877/209 564

Алейдин Тахиров е на 38 години и е най-младият ходжа в страната. Роден е в село Бенковски, от 15 години живее в Мадан. Завършил е ислямско духовно училище в Шумен през 1999 г. Сам казва, че е горд, че е българомохамеданин – помак.
Алейдин е семеен, има две деца. Зет на къща.
Моли само за сериозни обаждания. Любопитни и невярващи да не го безпокоят. Казва, че подигравката със Свещените книги – Библията и Корана е грехота и срамота.

- Алейдине, как започна да помагаш да хората? - През 2002-ра година без да боледувам сериозно, изпаднах в някакво странно състояние и не бях на себе си 5-6 дни. През това време започнах да сънувам един и същи сън – яви ми се стар човек с бяла брада и ми каза, че ще ме дари със способността да помагам на хората, да им казвам миналото и бъдещето чрез Корана. Истината е, че дарбата ми е от Всевишния. Той също така ми каза, че ще мога да развалям магии, но не и да правя, защото ако посмея да престъпя думите му, ще ми отнеме дадената дарба. И така започнах да гледам и да помагам на хората.
- Как става гледането чрез Корана?- Трябва да знам само първото име, навършените години, датата, месецът и годината на раждане. Гледането започвам от миналото, за да се увери човекът в способностите ми, след това преминавам към настоящето и бъдещето. Никога не питам какъв е проблемът на човека, аз казвам дертовете му, свързани било с работа, било със здравето, било с имоти. 
Мога да позная дали човекът е семеен или не, дали има или няма деца, да предскажа бъдещето му. Откривам без проблем дали има направена магия, кой и защо му я е направил, дали е мъж, жена, съсед, роднина, колега, приятел и др.
Ако човекът е жив, мога да гледам и развалям магия и със снимка.
Развалянето на магия или лекуването на болест става пред човека, за да го види той със собствените си очи. Не се занимавам с шарлатанство, както някои мои „колеги“. Когато развалям магии правя и защита, която си влиза в цената на развалянето и давам гаранция, че от тук нататък 7 години, даденият човек магия не може да го хване, дори и да се опитат наново да му направят.
-За какви болести можеш да помагаш?
-Лекувам много болести, но най-много помагам на случаи при зависимости - алкохолизъм, хазарт и наркотици. Помагам много успешно и за припадъци, епилепсия, страх, стрес, страхова невроза, заекване, напикаване и проблеми със забременяване.
Важно е да се знае, че когато лекувам състояния на пристрастяване към алкохол, хазарт и наркотици, човекът не трябва да знае, а при мен трябва да дойдат негови близки със снимката на зависимия или дреха. Давам гаранция за моята работа. 
Съжалявам много, че не мога да помагам при ракови заболявания и диабет, въпреки, че хора се обръщат към мен с молба за помощ и при такива състояния.
- Какви са таксите за гледане и разваляне на магии при теб?- Всеки, който работи, има и разходи, както знаете. Аз винаги публично съм обявявал цените си, защото наистина помагам на хората. Нямам какво да крия, не съм като ясновидците по телевизиите, които взимат хиляди левове от хората.
ПРИ МЕН ЦЕНАТА НА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В СМОЛЯН Е 56 ЛЕВА.
Ако магията се развали в същия ден когато гледам на дадения човек, цената е доста по-ниска от колкото когато това се прави някой следващ път. За лекуване или разваляне на магии, цената се изчислява според данните на човека и каноните на Корана и в зависимост от проблема – дали магията е по-стара или по-отскоро, но цените при мен не са космически. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment: