За ежедневна борба за правата и свободите и демокрацията в България от страна на ДПС, се обяви народният представител на Движението от 44 – то Народно събрание Хайри Садъков. Това той заяви по време на третия традиционен събор на "Родолюбието" в село Горско Ново село, общ. Златарица, обл. Велико Търново. Мероприятието бе организирано от областен съвет на ДПС Велико Търново, като част от честванията на Майските събития, свързани със съпротивата срещу т.нар. "възродителен процес".
„ДПС вече 28 години е гарант за правата и свободите на хората в нашата Родина и не трябва да позволяваме никога повече да ставаме свидетели на погазването им", коментира депутатът от Смолянско Хайри Садъков.
Той припомни на хората, че ДПС не е преставало нито за ден през последните десетилетия да защитава правата им, като подчерта че и за напред ще могат да разчитат на тях в това отношение.
 „Аз и моето семейство сме пряко засегнати от позорното погазване на правата на свободно мислещите хора, които имат правото сами да се самоопределят, да изповядват религията, която желаят и да носят с гордост имената на предците си", почерта Садъков.
Той бе категоричен, че ден по-скоро трябва да се преосмисли управленската коалиция и незабавно Обединените патриоти да напуснат правителството и всичките ешелони на властта.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I