„За първи път се случва областен управител да повтаря мандата си, което е прецедент в страната и в годините на прехода", посочи Недялко Славов след като се завърна отново на поста си и прие символичния ключ на властта от вр.и.д. длъжността областен управител Момчил Караиванов. Официалната церемония се състоя в сградата на Областната управа в Смолян.
„Странни са превратностите на съдбата понякога, точно след три месеца повтаряме отново със същите лица същата церемония, само че с обратен знак", каза още областният управител на Смолян. Като друг прецедент посочи и факта, че той се е отказал от позицията на народен представител и се връща в изпълнителната власт по няколко причини. Първата е, че тук се чувства по-полезен, на второ място посочи ежедневния контакт с хората и най-вече заради това, че вярва в успешната реализация на много добри начинания и важни проекти, по-голямата част от които са започнати по времето на предишния мандат. Славов каза още, че вижда и много възможности за региона и ще вложи цялата си енергия, контакти и опит те да бъдат оползотворени. „Връщам се натоварен с много повече доверие и отговорност и искам да благодаря на областната структура на политическа партия ГЕРБ за това, че високо оцени работата на нашия екип и категорично и единодушно бях номиниран отново за поста областен управител. Искам да благодаря и на министрите от Коалиционното правителство на ГЕРБ и Обединени патриоти за това, че взеха решение аз да бъда назначен за областен управител. За мен е чест да бъда за трети път част от екипа на премиера Борисов", посочи Славов.
Той каза още, че ще има промени в областната администрация, свързани с коалиционния формат, но няма да има рязка промяна в стила му на поведение в администрацията. Славов обяви, че ще продължава да работи за по-доброто бъдеще на нашия регион.  
На официалната церемония присъстваха депутатите от Смолянска област д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев от ПП ГЕРБ, Хайри Садъков от ДПС, кметът на Смолян и областен координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов, председателят на ОбС – Смолян Димитър Кръстанов, общински съветници, директорите на регионалните дирекции, кметове и граждани.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I