www.24smolian.com

Димитър останал без работа преди да изчезне, седми ден издирват мъжа от Кутела

четвъртък, 18 май 2017 г.0 коментара

27-годишният мъж от Кутела, който изчезна безследно на 11 май, се прибрал при родителите си в родопското село след като останал без работа. Димитър Семерджиев бил висшист, а последно си вадил хляба в София и Пловдив. През зимата обаче се върнал при семейството си в Кутела, разказаха за 24smolian жители на смолянското село.
Припомняме, че Димитър е обявен за издирване по молба на близките му.
Мъжът е висок 170 см, слаб, с къса права кестенява коса. Облечен е със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки.
Той е в неизвестност от 12:30 ч. на 11 май след като е излязъл от дома си в Кутела и е тръгнал в неизвестна посока с лек автомобил марка „Пежо", модел 307, комби, сив-металик с рег. № СМ1509АХ.
От полицията умоляват гражданите, които имат информация за Димитър, да съобщят на телефон 112 или в най-близкото Районно управление на МВР.
Припомняме, че след десет дни в неизвестност, в неделя пък бе открито изгубеното в горите над Смилян 20-годишно момче от родопското село. Ивелин Узунов бе настанен в болницата в Смолян с хипотермия и измръзване на крайниците.

Изпрати :

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I

 
24 СМОЛЯН