Десетки доброволци продължават издирването на изчезналия 20 – годишен Ивелин Узунов от смолянското село Смилян. Акцията днес ще бъде съсредоточена в района на селата Пещера и Турян, където миналата седмица той бе засечен от фотокапан.
„Продължаваме да го търсим и ще продължим да го правим, докато го намерим. За съжаление няма резултат от вчерашното претърсване", коментира баща му Велин Узунов.
Надеждите на близките на изчезналото момче е той да се е върнал в района на двете села и днес да бъде открит.
Припомняме ви, че това е десетият ден, в който има активни издирвателни действия на мистериозно изчезналото момче, което за последно бе чуто от баща си на 5 май сутринта. След това бе засечен от фотокапан в района на Турян, като в петък имаше открити негови обувки и чорапи в района на река в местност около с. Кошница. Личните вещи бяха разпознати от бащата на момчето и той бе категоричен, че са на сина му. Семейството му се надява Ивелин да се е сдобил с други обувки и да е жив и здрав.
Приятелите на момчето призовават всеки, който го засече, да потърси контакт с него, за да може да приключи тази сага с добър край.
Издирваното 20-годишно момче от Смилян е с ръст 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си на 5 май и е в неизвестност. По молба на родител е обявен за местно издирване, а в последствие и за общодържавно издирване. От полицията призовават всеки, който забележи момчето да сигнализира в полицията или на телефон 112.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I