Работнически турнир по футбол стартира в Смолян, като в него ще вземат участие осем отбора. Надпреварите, в които ще участват представители на „А.Асенов" ЕООД, Костал, Община Смолян, Държавно горско стопанство, „Арексим", „Красен", 101 – ви Алпийски батальон и отбор на пожарната ще се състоят на едно от игрищата с изкуствена настилка на Стадион Смолян". Всеки ден ще се провеждат по три мача, като групата на всеки отбор може да включва 13 футболиста, но на терена излизан пет полеви играча и един вратар. Ще се играе по две полувремена от по 20 минути с пауза от 5 минути между тях. „По предварителна програма сме предвидили, турнирът да продължи до 30 юни, но в зависимост от метеорологичните условия, може да бъде удължен с няколко дни", коментира Александър Димитров – експерт „Спортни дейности" към Община Смолян, която е организатор на мероприятието. Реферите са подсигурени от Областният съвет на БФС – Смолян.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I