Без сътресения премина общото събрание на Управителния съвет на футболен клуб „Родопа", като само един нов член на ръководното тяло е бил приет. Това е известният бизнесмен Кирил Асенов. Предварителният сценарий, който се разпространяваше от седмици наред за подмяна на по-голямата част от ръководното тяло на футболният тим не се осъществи.
 „Имахме предварителен разговор с някои от хората, които имаха желание да влезнат в ръководството на тима. Те предложиха списък на членове, които да бъдат приети. Ако трябва да бъда откровен в него имаше имена на достойни хора, които са помагали на футбола и се ползват с авторитет в обществото и винаги са добре дошли в клуба и предложих те да бъдат приети веднага в Управителния съвет. По време на събранието обаче, никой от въпросния списък не присъства", коментира президентът на ФК „Родопа" Валентин Кюлхански.
Той бе категоричен, че вратата е отворена за всеки, който иска да помага на футбола с ясно поети ангажименти.
 На събранието е бил даден и отчет за финансовото състояние на тима. От него е станало ясно, че тимът към днешна дата е без стотинка задължения.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Пълни глупости. Какъв отбор?Какъв футбол?Всичко пропада. Най-големият виновник за състоянието на футбола в Смолян е Аврамов.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I