Кметът на община Смолян Николай Мелемов
Уважаеми мюсюлмани,
приемете моите най-сърдечни поздравления по случай свещения мюсюлмански празник Рамазан Байрам. На Вас и на всички мюсюлмани от община Смолян пожелавам да сте живи и здрави! Нека след пречистващия месец Рамазан намерите опрощение, душевен мир, спокойствие и благодат.
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ !

Областният управител на Смолян Недялко Славов
Уважаеми г-н Дъбов, уважаеми мюсюлмани,
Приемете моите най-искрени пожелания за здраве и благоденствие по случай празника Рамазан Байрам!
Бъдете добронамерени и състрадателни към ближните си, помагайте на по-слабите от Вас, така както повеляват религиозните Ви традиции! Нека в разбирателство и с взаимни усилия градим съвременния европейски облик на област Смолян!
Честит Рамазан Байрам!

Кметът на община Мадан Фахри Молайсенов
Уважаеми  жители, гости и приятели на община Мадан,
Приемете моите поздравления по повод предстоящия свещен празник – Рамазан Байрам! Сърдечно ви пожелавам здраве, щастливи моменти, сплотеност, късмет и берекет.
В тези трудни времена нека и в празниците, и в делниците да
да си припомняме често, че добрините, мъдростта и взаимното уважение трябва да ни  водят в нашите земни дела.
Затова нека си подаваме ръка в трудни моменти, да закриляме болните, възрастните и нуждаещите се, да  почитаме хляба на трапезата си и да живеем в мир и разбирателство!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на Община Девин Красимир Даскалов
Скъпи мюсюлмани,
Като кмет на община Девин имам удоволствието да Ви поздравя с най-светлия мюсюлмански празник Рамазан Байрам! Празник като този ни учи на мъдрост и човещина и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Рамазан Байрам е ден за прошка, ден на зачитане и уважение. Нека не забравяме в такъв ден за по-бедните, за сираците и болните. Почитането на традициите и вярата ни правят по-добри,  по-милосърдни и по-пълноценни хора. Нека доброто бъде постоянен спътник в ежедневието Ви, мъдростта, прошката и надеждата да са част от живота Ви.
Пожелавам на вас и вашите семействата здраве и благоденствие!

Кметът на община Борино Мустафа Шабан Караахмед и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в община Борино по случай Рамазан Байрам!
Всеки път, когато заставаме на прага на свещения празник на мюсюлманите-Рамазан Байрaм-отново и отново, но по-различен начин, съпреживяваме големия замисъл и смисъл на неговото пречистващо и обновяващо действие.
Пожелаваме на всички братя и сестри мюсюлмани да бъдат силни и единни в преодоляването на поредните несгоди и предизвикателства на живота.
Честит празник!

Кметът на община Доспат Елин Радев и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Рамазан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.

Честит празник!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I