Окръжните магистрати в Смолян се очаква да дадат днес ход на делото срещу управител на дружество за обсебване в особено големи размери, съобщиха от съда.
Смолянската окръжна прокуратура обвинява управителя на фирмата с инициали Н. Р. К. в това, че в  Смолян,  в периода от 10.07.2010 г. до 15.01.2012г., на неустановени дати, като управител на дружество „Форест Нук Мениджмънд"ООД, при условията на продължавано престъпление, противозаконно присвоил чужди движими вещи, които вещи пазел, се посочва в обвинителния кат от Окръжна прокуратура.
Дружеството било избрано за управител на етажната собственост на „Апартхотел Форест Нук- 3" в Пампорово, съгласно решение на Общото събрание на собствениците. Общата стойност на присвоените чужди движими вещи на всички собственици възлиза на 82 326. 63 лева, като обсебването е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I