31 – годишен мъж е задържан за умишлен палеж в с. Гълъбово, общ. Баните. Той е заподозрян за предизвикан пожар в събота вечерта в родното му село. Сигналът за инцидента постъпва в около 22:00 ч., като е съобщено за горяща каросерия със сено на товарен автомобил "УАЗ" пред една от къщите в селото. Благодарение на бързите реакции на местните жители, пламъците били загасени, преди да стигнат до къщите. При пожара е унищожено около половин тон сено и са нанесени щети по дървената конструкция на каросерията на автомобила от вътрешната страна. „Добре, че видяхме пожара навреме и имаше хора, с които да го гасим. Имаше и складирани дърва на близо, които също се бяха хванали, но успяхме да пресечем пожара. Хората в цялото село сме потресени и обхванати от страх, след случелото си. Със сигурност пожара е умишлен, тръгнал е от задната част на каросерията", коментираха жители на Гълъбово. Още същата вечер, полицаите задържали младежа, като заподозрян за пожара. „Колегите имат насоченост, има задържан човек за умишлен палеж. Предстои изясняване на случая", коментира говорителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I