На 9 септември стартира първенството на Зона „Пловдив", в което ще участват децата и юношите на отборите от Смолянско „Родопа" и „Палас". Първите мачове за на юношите младша възраст,"Футбол 5", както и на „Футбол 7", като мачовете са съответно на 9 и 10 септември. Седмица след това, стартират и „Футбол 9", „Футбол 7" – родени през 2008 г. В края на септември стартират и юношите старша възраст, според информация на Зоналния футболен съвет в Пловдив. В последната седмица на септември, се очаква да стартира и между областното първенство на Смолян и Кърджали, където отново ще играят „Родопа" – Смолян и „Палас" – Рудозем. „Очаквам още по-силно първенство от миналата година. Освен между областно първенство за мъжете, ще има и областно за децата от областта, които ще бъдат разделени в няколко групи", коментира председателят на Областния съвет на БФС – Смолян Георги Чешмеджиев. Тепърва се приемат заявките за участие в първенството на подрастващите, като ще бъде свикано и областно съвещание на футболните клубове, на което ще бъдат разпределени групите и графика за мачовете.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I