Народният представител от ДПС-Хайри Садъков, открива временна приемна за граждани и в Неделино.
Депутатът от 44 – то Народно събрание ще приема граждани на 2 август (сряда) от 12:30 ч. до 14:00 ч. в общинския офис на ДПС. Всеки желаещ да се срещне с народния представител и да зададе своите въпроси или да потърси съдействие по проблемни теми, може да се запише предварително в офиса или да потърси среща в самия ден.
Това е поредната изнесена приемна, която организира Хайри Садъков за жителите на областта, като подобни ще има във всички общински центрове, като датите, местата и часовете ще бъдат обявявани предварително.
Миналата събота, Садъков имаше изнесена приемна в Девин, където десетки граждани я посетиха. Доста от въпросите, които бяха поставени, касаеха казуси, които са в компетенцията на общинската администрация. Те са предадени на общинските съветници на ДПС в Девин, които ще се опитат да ги поставят за разглеждане и съответно хората да получат своевременни отговори и съответно съдействие за решаване на проблемите. Бяха поставени и доста теми, свързани с безработицата, затрудненията при пенсиониране и др.
Хайри Садъков бе и официален гост в Рудозем, където 32 деца отпразнуваха първия си прочит на Свещения Коран.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I