42-годишната Цветелина Г., за която полицията в Смолян съобщи сутринта, че е намерена вчера починала в пожар в гараж, сама се е заляла с туба с бензин и си е драснала клечката. Това шокирани разказват по улиците на родопския град познати на семейството. От прокуратурата също не отричат, че една от версиите на разследването на смъртта на жената е самоубийство, съобщава "Марица". 
Трагедията се разиграла по обяд вчера на улица "24 май". Срещу блокове в района към махала Сивковска има няколко гаража. След като съпругът  на Цветелина отишъл на работа сутринта тя отишла в гаража. Към 12 часа бил подаден сигнал от очевидци, че има пожар в гаража. Два екипа на пожарната от Чепеларе и Пампорово се отзовали на сигнала,загасяват, но намират вътре тялото на починалата жена. Огнеборците спасили 4 гаражни клетки в близост до пламналия гараж.  В Чепеларе са шокирани от жестоката драма на семейството. Починалата има син в пети клас. Родом е от Плевен, но се омъжила в Чепеларе. Работила във фабриката за ски. Жената имала в последно време депресия и лекувала психически проблеми. Но не за първи път правела опит за самоубийство - веднъж с хапчета, имало и други опити, твърдят от квартала.   В града жалят за огромната трагедия, сполетяла уважаваното семейство.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I