Започнаха снимките на новия български сериал „Дяволското гърло", който се снима в региона на Смолян с един от най-успешните продуценти в България – Евтим Милошев и екипът на Dream Team Films. Това е първият български сериал, който се снима изцяло извън София. В него има всичко, което вълнува българите – криминален сюжет, любов, отмъщение, история, природа, значими социални теми, каквито са бежанският въпрос, съжителство на различни етноси на една територия, магическата сила на планината и още и още. Участват доказани актьори, млади таланти и актьори от Смолянския театър.
„Уважаеми смолянчани, гости на града и филмови ентусиасти, екипът на уникалната за страната ни продукция, търси доброволци за участие в масови сцени към сериала.
Всички желаещи да се присъединят и да усетят отблизо магията на истинското кино са добре дошли на снимки", посочват организаторите.
Масовите сцени ще бъдат снимани на 20.08.2017 г. Сборният пункт ще бъде на площада пред Община Смолян в 9.30 часа при водната каскада.
Ангажиментът е доброволен и ще продължи целия снимачен ден до късния следобед. Осигурени са храна и вода за участниците.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I