В навечерието на първия учебен ден, изпълнен с положителни емоции, трепетни очаквания и добро настроение,  директорът на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов пожелава  на всички учители, родители и ученици, успешна и безопасна учебна 2017-2018 година!
Именно в началото на учебната година условията за движение по пътищата рязко се усложняват, автомобилният и пешеходният трафик към учебните заведения се повишава. След дългата ваканция децата отново се включват като активни участници в пътното движение и рискът да станат жертва на интензивния трафик нараства.  Ето защо директорът на ОД МВР – Смолян, като ръководител на институцията, която отговаря за гарантиране сигурността на гражданите и за безопасността на движението по пътищата, уверява, че няма да бъдат пестени нито сили, нито време, за да бъде осигурено безопасното и спокойно предвижване на учениците и учителите до класните стаи по време на учебния процес.
Комисар Николай Димов се обръща към всички институции и съграждани – да обединят усилията си и заедно да осигурят на децата спокойна и безопасна учебна година.
 „Уважаеми родители и учители, помогнете на децата да изградят навици за спазване на правилата за движение и за безопасно поведение на пътя! Нека всички ние, възрастните, бъдем добър пример за нашите деца, като проявяваме повече отговорност, дисциплинираност и толерантност като участници в пътното движение! На добър час, скъпи ученици!", пожела комисар Димов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I