85 деца картотекираха в Детско- юношеската школа на „Родопа“ – Смолян за новия футболен сезон, съобщи директорът на школата Левент Аврамов.
С общо пет отбора ще участва в тима в първенството за подрастващи на Зона Пловдив и Областното първенство на Смолян.
Футболният сезон ще бъде открит от децата на „Футбол 7“, които в понеделник ще играят с „Ботев“ – Пловдив, след което по етапно стартират и останалите гарнитури. „На този етап тренировките протичат нормално в школата и отборите са готови за новия шампионат. Единствено старшата възраст имаха подготвителен лагер, като той бе в Сандански. Там успяхме да изиграем и три контроли, като записахме две победи и една загуба“, коментира Аврамов.
Същевременно стана ясно, че Здравко Чавдаров отново се завръща в „Родопа“, като ще поеме тренировките на всички вратари в школата. Чавдаров беше в Монтана, но след кратък престой се завърна отново в родния си град, като ще помага и на мъжкият отбор на „Родопа“, който ще участва в между областното първенство на Смолян и Кърджали.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I