90-минутно хоро се завихри на площада в Неделино през втората вечер на  16-тият Национален фолклорен фестивал на двугласното пеене.
„Причината“ за страхотната веселба бяха музикантите от един от най-обичаните оркестри в страната – Канарите. На огромното няколко редово хоро се хванаха стотици неделинци и гости на фестивала, като уморените сядаха за кратка почивка, но тяхното място веднага се попълваше от „свежи сили“.
Изпълнителят на най-красивата българска песен „Светът е за двама“ Орлин Горанов запя веднага след края на атрактивното хоро. Гласът му огласяше площада близо час за радост на по-възрастните, които пяха с заедно с него рефрени от репертоара му.
Гвоздеят на снощната програма пък заби поп фолк певицата Джена, която пя на сцената до полунощ.
„Изборът на гост-изпълнителите тази година не е случаен или мой. Допитахме се до неделинци и те избраха певците, които искаха да видят на градския площад в рамките на тазгодишния фолклорен фестивал на двугласа“, заяви 24smolian.com кметът на Неделино Боян Кехайов.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I