Кметът на община Смолян Николай Мелемов:

Уважаеми мюсюлмани,
приемете моите най-сърдечни поздравления по случай свещения мюсюлмански празник Курбан Байрам. На Вас и на всички мюсюлмани от община Смолян пожелавам да сте живи и здрави! Нека намерите опрощение, душевен мир, спокойствие и благодат.
Честит Курбан Байрам!

Областният управител Недялко Славов:

Уважаеми господин Дъбов,
Уважаеми мюсюлмани,
Приемете моите най-искрени поздравления по случай празника Курбан Байрам!
Нека в този свещен за мюсюлманите празник на споделянето и опрощението се отворят сърцата ви за състрадание и милосърдие! Нека добронамерени един към друг, мюсюлмани и християни, да споделяме както празничните, така и  делничните дни. Да не забравяме, че всички ние, като граждани на една държава, трябва да се стремим към разбирателство чрез взаимно уважение, за да постигнем просперитет и благоденствие за област Смолян и България!
Пожелавам здраве и берекет на вас и близките ви, лично и семейно щастие, мир и хармония в домовете ви! Нека празничните дни ви донесат много радост, споделена с роднини и приятели!

Кметът на община Мадан Фахри Молайсенов:

Уважаеми жители и гости на община Мадан,
Скъпи приятели,
Щастлив съм да се обърна към Вас и Вашите семейства и да Ви поздравя по случай свещения празник – Курбан Байрам.
Това е празникът, който дава надежда на отчаяните и сила на слабите, но също така  напомня на всички ни, че добрините, мъдростта и взаимното уважение трябва да ни  водят в нашите земни дела.
Затова нека си подаваме ръка в трудни моменти, да помагаме на  болните, възрастните и нуждаещите се, да  почитаме хляба на трапезата си и да живеем в мир и разбирателство!
Нека се обърнем с молитва към Всевишния, да се смили над нас и да ни напътства, за да намерим щастие в този и отвъдния живот.
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ !

Кметът на община Девин Красимир Даскалов:

Уважаеми съграждани,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия мюсюлмански празник Курбан Байрам!
Курбан Байрам е празник, в който мюсюлманите проявяват щедрост и състрадание към хората, независимо каква религия изповядват. Нека съхраним духа на разбирателството и търпимостта. Тези добродетели трябва да съпътстват всеки, защото взаимното уважение и разбирателството са дълбоките морални устои на всяка вяра.
Пожелавам много здраве, щастие, късмет и благоденствие на всички мюсюлмани и техните семейства, които почитат и празнуват свещения празник Курбан Байрам
ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ!

Кметът на община Доспат Елин Радев:

Уважаеми жители и гости на община Доспат,
Изключително ми е приятно да ви поздравя по случай светлия мюсюлмански празник Курбан Байрям!
Курбан Байрям е празник, който отново ще напомни на всички нас, че трябва да помагаме и подкрепяме родителите си, болните и нуждаещите се хора, да почитаме хляба, да живеем в разбирателство помежду си.
Нека не забравяме за тези основни ценности и послания на нашата религия. Празник като този ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния!
Най-сърдечно поздравявам жителите на Община Доспат със здраве, благоденствие и благополучие във всеки дом и семейство!
Честит Курбан Байрям!

Кметът на община Неделино Боян Кехайов:

Уважаеми мюсюлмани, жители на община Неделино, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!
Празник като този учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния! Тези ценности, ние трябва да предаваме на следващите поколения!
Честит празник!

Кметът на Борино Мустафа Караахмед:

Скъпи мюсюлмани, желая здраве, благоденствие, разум и добруване на всички по случай свещения религиозен празник Курбан Байрам!
Мир и сполука да царуват в домовете ви! Да ви спохождат добри помисли и спорни делници!
Честит Курбан Байрам!

Народният представител от ДПС Хайри Садъков:

Уважаеми дами и господа,
Чест и удоволствие е за мен да Ви поздравя с големия празник КУРБАН БАЙРАМ.
Приемете моите пожелания към всеки един от Вас за здраве, щастливи моменти, сплотеност, късмет и берекет.
Празникът  е най-хубавото време за всички ни, защото имаме време, желание и настроение да сме заедно - с приятели, със  семейството и с близките ни!
Празникът е и точното време да си простим грешките, да бъдем толерантни във взаимоотношенията си и да запазим мъдрите учения на вярата.
Нека всички отворим сърцата си и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Пожелавам Ви да посрещате всеки празник и делник със здраве и берекет в домовете, с оптимизъм и  вярва, че доброто винаги се възнаграждава с добро!
Ч ЕСТИТ КУРБАН БАЙРАМ !

Поздравление по повод Курбан Байрам от народните представители на ПП ГЕРБ:

Уважаеми съграждани мюсюлмани,
Приемете нашите най-сърдечни поздрави по случай свещения празник Курбан Байрам.
В тези няколко дни вие се посвещавате изцяло на две важни човешки ценности: благодеяние и прошка, които се споделят от всички здравомислещи хора, без значение от тяхната религия.
Обръщаме се към вас с пожелание да посрещнете в здраве и добро настроение тези светли дни, да преживеетещастливи мигове, споделени със семействата и близките ви, да се радвате на опрощение, мир, разбирателство и благоденствие занапред.
Д-р Даниела Дариткова – народен представител от ПП ГЕРБ
Д-р Красимир Събев – народен представител от ПП ГЕРБ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I