Ритуалната зала в Доспат, където обичайно се сключва гражданският брак, се измества постепенно на едно от знаковите места в града, откъдето се вижда приказна гледка на втория по големина язовир в страната – „Доспат".
Тук, в началото на града, на фона на тази красота, младите предпочитат да се врекат във вечна вярност, а това със сигурност ще остане незабравим спомен. Очевидно, това се харесва и на възрастните, които са видимо доволни от щастието на младоженците…
Сключването на граждански брак на знакови места като панорамните гледки "Орлово око", "Вълчи камък", Ягодинската пещера са вече са хит. Очевидно тенденцията се пренася и в Доспат. А щом младоженците искат, възрастните остава да се съобразят с волята им.
Елвира и Мирослав Айвазови от град Доспат (на снимката), сключиха брак на 09.09.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I