„Неделинци имат за първи път шанса начело на общината да е един млад и амбициозен кмет. Кмет, който не жали сили и средства за развитието на града и населените места около него“. Това заяви депутатът от Смолянския регион Хайри Садъков от трибуната в Неделино, при откриване на поредния фестивал на двугласа и празника на общината. Садъков подчерта, че ДПС като партия, също дава своя принос за развитието на общината и има грижата за нея.
„Едва ли има нужда да изреждам какво е направено през последните месеци в общината. Запознат съм и по какви проекти работи в момента кметът Боян Кехайов. Уверявам ви, че община Неделино я чакат още много добри дни и добро бъдеще“, добави Садъков.
Той разчете и присъствието на заместник-министъра на земеделието, храните и горите Лозана Василева, като зелена светлина за Неделино и по Програмата за селските райони, от която градът има голяма нужда.
Хайри Садъков поздрави всички гости и жители на общината с празника, като изрази надеждата си правителството да направи необходимото и в посока на финансовото оздравяване на малките общини в региона, за да имат шанс за развитие. Наблегна и на дългоочакваната пътна артерия Долен-Крайна, която също дава нов тласък за развитие на местния бизнес и отваря врати за нова алтернатива в намирането на работни места от местното население. 
Празникът в Неделино уважиха и кметовете на ДПС от Рудозем, Мадан и Борино, съответно Румен Пехливанов, Фахри Молайсенов и Мустафа Караахмед. Там бе и областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински, общински председатели  и общински съветници на Движението от областта. 
След това народният представител от 44 – то Народно събрание Хайри Садъков бе официален гост и на първият празник на Община Белица, организиран от градоначалника му Радослав Ревански.
„Община Белица е още един пример, че там където управлява ДПС нещата се развиват в правилната посока“, коментира Хайри Садъков.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I