Редовната сесия на Общинския съвет в Смолян бе отложена. Съветниците гласуваха направеното предложение от КРОС поради отсъствието на кмета Николай Мелемов, въпреки издадената от него заповед да го замества зам.-кмета инж.Мариана Цекова.
13 съветници гласуваха „За", а 10 бяха против.
Преди да гласуват отлагането на заседанието пък, съветникът Стоян Иванов се оплака, че 10 минути след като е паркирал зад Общината, от Районното управление на полицията в Смолян са му написали уведомление, че го глобяват. „Това не се случва за първи път. Аз идвам на сесия, за да изпълнявам служебните си ангажименти. Тази практика за подобно фабрикуване на глоби трябва да спре", каза Иванов. На много места той виждал неправилно да се паркира, но от полицията не реагирали. Той бе подкрепен и от общинския съветник Михаил Генчев. Инж.Цекова поясни, че има паркоместа на служебния паркинг зад Общината, предвидени за общинските съветници.
Председателят на ОбС инж.Димитър Кръстанов обяви, че също ще вземе отношение по случая и ще разговаря с ръководството на полицията.  
Важни точки от дневния ред пак бяха отложени за следващо заседание.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Паркирането е проблем за всички нас. Да не говорим за гостите на града ни. И вместо Кръстанов да прави срещи и договорки с полицията, да вземат да поработят , та да измислят как да се обособят нови паркинги.Това е в правомощията на съвета. Полицията си изпълнява задълженията и ще ви глобява, щом нарушавате.

    ОтговорИзтриване
  2. Може би ако паркираха правилно нямаше да ги глобяват, що тъй реват толкоз? Да не би да са по-равни от останалите граждани?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I