В Неделино беше направена символична първа копка на обект: „Модернизиране на инфраструктурата на ОДЗ №1, гр. Неделино, чрез реконструкция на дворно пространство и изграждане на зона за игра и игрово обучение".
Началото на строителните работи бе дадено от кмета на община Неделино Боян Кехайов и управителя на фирма „БАРИН АЛП-ЕООД"- Георги Писков.
Гости бяха служители на Общинска администрация, центровете към нея, персонала към ДГ №1, деца, родители и граждани на общината, които по традиция бяха посрещнати от домакините с пита и сол.
В словото си кметът подчерта, че винаги ще полага грижи към най-малките жители на общината и отправи пожелание за успешно завършване на този дълго чакан проект, чрез реализацията на който детското заведение ще има една обновена визия и ще се осигури пълноценно и безопасно пространство за отдих, спорт и игра на децата.
Очакванията са площадката да бъде финализирана в началото на месец декември.
Така малчуганите ще се радват на къщичка за тихи игри, беседка, пясъчник, въжена катерушка, люлка тип „Махало", люлка тип „Везна" и още много други съоръжения за игри.
Само за две години управление на новото общинско ръководство се реализира четвърта детска площадка в общината.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I