Кметът на смолянското село Момчиловци Сийка Суркова изпрати благодарствени писма до всички институции, които допринесоха за перфектното провеждане на Третия фестивал на киселото мляко. Суркова се обърна с благодарност към ръководството на Община Смолян, което като съорганизатор значимо подпомогна реализирането на третия фестивал, както и към Областна администрация – Смолян, ОД МВР – Смолян и почистващата фирма „Клинър" ООД. „Благодарна съм на всички институции, които помогнаха за провеждането на фестивала. Това са Общината, Областната управа  служителите на реда, които изпълниха перфектно своята работа през трите фестивални дни. За обезпечаването на охраната и реда в Момчиловци бе включено и следово куче. Фирмата, която отговаря за чистотата почистваше извънредно купищата боклуци, натрупани от многото посетители", добави Суркова. Тя не пропусна да благодари на всички самодейци - местни и гостуващи, взели участие в програмата, благодарение на които бе показано, че многовековните традиции в Родопите са живи и се предават от поколение на поколение. „Не на последно място искам да изкажа своята благодарност и на всички жители на Момчиловци, които за пореден път активно се включиха в международния фестивал, показаха родопското гостоприемство и успяха да посрещнат стотици гости от страната и чужбина", добави Суркова.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I