Служителите на Община Смолян отново организират акция по премахването на складираните дърва за огрев по улиците, тротоарите и зелените площи в областния град. При засечена нередност, общинарите разлепват уведомителни писма, с които приканват собствениците на дървата в рамките на 48 часа да ги приберат на собствен терен. Идентична е ситуацията и с натрупаните строителни материали и стари коли. „Непрекъснато обикаляме улиците и при констатиране на подобни проблеми, лепим подобни обявления. Най-тежко е положението в района на Варненския университет", коментира зам.-кметът на община Смолян инж. Марияна Цекова. Според нея, проблемът, с който най-често се сблъскват служителите на общината, е че не може да се установи собственикът на дървата, строителните материали и др. „Преди ден обикаляхме и улиците в квартал „Райково". Имаше пясък, строителни материали, и когато питаш на кого са, всеки отговаря, че не знае", добави инж. Цекова. Според нея, община Смолян се опитва да направи всичко възможно да се освободят улиците, тротоарите и зелените площи, но затова трябва и съдействието на живущите в района. На този етап само се предупреждават нарушителите, но в скоро време ще се предприемат и други мерки.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I