Проблемът „Деца се наливат с алкохол" става все по-страшен

Употребата на алкохол от непълнолетни в страната взема застрашителни размери. Родопите също не остават встрани от тревожната тенденция.
Мъж от смолянско село отнесе глоба в размер на 1000 лева за това, че опил с алкохол две момичета. Родопчанинът дал на ученичките уиски и водка. Терен за запоя пък станала местност край селото, разкриха за 24smolian.com запознати със случая. В.П. наливал с алкохол непълнолетните момичета. За деянието му съдът в Смолян го освободи от наказателна отговорност, той обаче ще плати за „най-скъпото уиски" в Родопите-1000 лева финансова санкция.
Припомняме пък, че дете припадна преди седмица след злоупотреба с алкохол в Мадан.
16-годишният ученик е бил намерен в безпомощно състояние в близост до сградата на Общинската администрация, съобщиха от полицията. Ученикът веднага е бил откаран в местния център по Спешна помощ, където му е направена промивка на стомаха. Не след дълго той се свестил, а дрегерът отчел 1,50 промила алкохол. Впоследствие станало ясно, че ученикът заедно с компания празнувал рожден ден на свой близък в заведение и всички успели да се почерпят доста сериозно. „В момента колегите работят по случая, изяснява се в кое заведение са празнували и кой е сервирал алкохола", коментира говорителят на полицията в Смолян Цветелина Черкезова.
Инспектор от детска педагогическа стая при РУ-Мадан извършва проверка по случая.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I