Смолян празнува на 21 октомври своята свобода. А смолянчани празнуват и на 4 юли, 14 юли, 3 октомври, Деня на кралицата и още поне десетина национални празници, но на други… държави. Защото вече са граждани на света. И защото най-вероятно по него време на годината са в тези географски ширини и политически граници. Не, че не им е тъжно за родния край, не че не искат да са също със своите роднини, приятели, близки, комшии на всички празници. Просто защото свободата им отвори вратите и те направиха своя избор. Защо? Всеки един знае отговора.
Да е честита свободата на най-свободните и в същото време най-окованите от избора си хора в Европа, нашите хора.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I