Родопчанин подлуди длъжник и полиция, влиза в затвора

Родопите са в най-долни позиции на почти всички класации по икономически показатели. Достигнаха ли и дъното в графата „човешки взаимоотношения"?
Родопчанин влиза в затвора след серия заплахи и причиняване на телесна повреда заради 25 лева. Няколко пъти задържане в ареста не успяло да укроти А.Р. от Смолян да си търси парите от свой длъжник.
„За 25 лева ще ви пребия. Искам си моето, ще дойда у вас. Търси пистолета. Няма да ви оставя на мира, докато не си получа парите! Боклуци, ще ви изтрепя", чул смолянчанин от ядосания си съгражданин, който го търсил няколко пъти по телефона, за да го накара  да си върне борча, разкриха за „Родопи voice" запознати с новия метод при решаване на стоково-парични взаимоотношения. Последвало и идване на мъжа под терасата на длъжника и крясъци по негов адрес, след което и ново обаждане с думите: „Знам жената и децата ти къде играят вечер, къде стоят на гаражите срещу блока! Знам ги сега къде се намират! Ти какво искаш, за 25 лева да се правим на цигани ли? Искаш да ти изпотроша колите?". След тези заплахи последвало задържане на А.Р. за 24 часа. Престоят зад решетки обаче нямал необходимия ефект, защото веднага след излизането си А.Р. спипал длъжника пред магазин в Смолян и му нанесъл удари с думите „Не ми пращай повече полицаи! Не ме е страх от тях! Искам си парите! Няма да престана докато не ги получа!"… След поредният арест, мъжът се озовал в съда.
Магистратите в Смолян пратиха за 4 месеца в пандиза при строг режим напористия родопчанин, който ще трябва да плати и глоба в размер на 1500 лева.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I