Представители на испанския футболен гранд „Валенсия" бяха на специална опознавателна визита в Рудозем, където разгледаха спортните бази в района и футболната школа на „Палас". В делегацията са били главният мениджър на Global Premier Soccer за Източна Европа и представител на "Валенсия" за същия регион Джордж Толиас, представители на треньорския щаб, както и Божил Грозданов, представител на испанската академия за България.
„Останаха очаровани от видяното, освен терена и спортните бази в Рудозем. Закарах гостите да огледат и терените в Чепинци, Елховец и Пловдивци. Проведохме среща с кмета на общината Румен Пехиванов, като се запознаха и с треньорския щаб на „Палас", коментира президентът на рудоземския тим Хайри Шерифов.
От няколко месеца Шерифов преговаря с представители на „Валенсия" за дългосрочно сътрудничество, като идеята е децата в Рудозем да тренират по програма на испанската школа, като да има взаимен обмен на треньори и млади таланти. На срещата е присъствал и председателят на Областния футболен съвет на Българския футболен съюз в Смолян Георги Чешмеджиев. „На прага сме на нещо много добро за футбола в региона, с каквото мога ще подкрепям това начинание", коментира Чешмеджиев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I