Членове на МАК „Сотис" към Планетариум-Смолян спечелиха награди от XIX Национален конкурс „Космосът - настояще и бъдеще на Човечеството".
В София официално бяха връчени наградите на победителите в различните направления. Патрон на конкурса е първият български космонавт генерал Георги Иванов.
Традиционно членовете на МАК „Сотис" към Планетариум – Смолян участват в различните категории със свои разработки и печелят призови места през последните години. В настоящия конкурс, в категория „Рисунки", в която се състезаваха 813 младежи, Йоан Албенов Хубенов спечели 2-ра награда с рисунка на тема „Пътят към Космоса е път към себе си", а Петра Тодорова Деанова получи поощрителна награда за рисунката си „Път към безкрайността".
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I