По желание на ФК "Родопа", мачът с тима на ФК "Върбица 2006", който трябваше да се играе в неделя, се отлага за 26 ноември. Така в последния кръг на "А" Междуобластното първенство на Кърджали и Смолян, тимът на „Родопа" ще почива, но му предстоят още два мача до края на месеца. Следващата седмица ще се играе отложената среща от четвъртия кръг на МОФГ- мъже между отборите на ФК "Родопа" Смолян и ФК"Левски 2005"- Крумовград.
„Натрупаха се много срещи на юношите ни старша възраст, а основният гръбнак на мъжкия тим е изграден от тях. Заради това помолихме колегите от Бенковски да отложим срещата и намерихме разбиране от тяхна страна, за което сме им благодарни", коментира треньорът на „Родопа" Левент Аврамов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I