Хлапе изпадна в алкохолен делириум след като изпраскало три малки уискита на рожден ден на свое приятелче. Купонът пък коства глоба за магазинерка, продала бутилка „Джак Даниелс" на децата.
Малкият празник хлапетиите решили да си организират в Неделино. За целта трите приятелчета напазарували в квартален магазин, а продавачката направила грешката да не им поиска лични карти когато забелязала бутилката алкохол в потребителската им кошница, разкриха за 24smolian.com запознати със случая.
Децата отишли в дома на един от тайфата, чиито родители били извън родопския град. Към тях се присъединило и още едно момче. За норматив А.Ч. изпил три чашки с по 50 грама уиски и купонът преминал в друго измерение. На момчето му прилошало, паднало на земята, а другарите му донесли леген, в който да повърне. След това А.Ч. отишъл до банята, където си вкарал главата под студената вода, разкрива „подвизите" си по-късно компанията пред полицаи. Това обаче не помогнало, а момчето започнало да буйства. Приятелите му се уплашили и позвънили на спешния център 112. На място първо пристигнали полицаи, а веднага след тях медици, които откарали злополучния пияч в болницата в Златоград.
След като планът за рожден ден се изяснил на разследващите, магазинерката отнесе глоба от съда в Златоград в рамер на 1000 лева. Тя бе освободена от наказателна отговорност.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I