300 състезатели от над 30 клуба в страната се включиха в Националния фестивал на бойните изкуства „Свети Архангел Михаил", който се проведе в Смолян.
Бойците от смолянския СК"Будока–България" завоюваха 3 златни, 6 сребърни и 4 бронзови медала. На първо място на стълбичката се наредиха Доника Георгиева, Вероника Гълъбова и Калоян Дарджиков, сребърни медали грабнаха Димитър Димитров, Таня Ковачева, Яница Кичукова, Мартин Богутев, Мая Чиндева и  Константин Крачев. Бронзови медали се присъдиха на Николай Анчев, Красимир Киров, Мартин Топчиев и Йоан – Асен Тодоров.
За първи път в Смолян се провежда състезание по бойни изкуства от подобен мащаб. За няколко дни града се превърна в арена на най – силните състезатели по карате, джу – джицу, специална самозащита и дуо – система. Сред състезателите в дисциплината джу – джицу файтинг участва и настоящият световен шампион по джудо Радослав Марков, който демонстрира невероятна кондиция и форма, като заслужи златния медал. Марков се превърна в атракция на състезанието като отново доказа, че с постоянство и всеотдайност се изкачват върхове.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I