4 517 лева е равносметката за събраните средства в Мадан от благотворителния концерт в подкрепа на параолимпиеца Мустафа Юсеинов.
Инициативата се проведе в спортната зала в града. Специални гости на вечерта бяха талантливите поп-фолк изпълнители Ашли, Ванеса и трио „Карамел". Участие в изявата взеха и самодейците от читалищата в Мадан и село Буково.
Мустафа също присъстваше в залата и използва случая сърдечно да благодари на хората, които го подкрепят в този момент. С думите си, той успя да разчуства публиката, която от своя страна се изправи на крака пред спортиста.
Освен тези средства, по дарителската сметка на спортиста е преведена и сумата от 2074,71 лв, - събрана и преброена по надлежния ред, от дарителските кутии, които бяха поставени в редица търговски обекти на територията на общината. Така събраната обща сума е в размер на 6 591 лева.
Всеки, който има възможност, може да помогне на Мустафа, като преведе сума по дарителската му сметка в левове.
IBAN:BG33STSA93000002816279
BIC:STSABGSF
ТИТУЛЯР: МУСТАФА АХМЕДОВ ЮСЕИНОВ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I