Асоциацията по В и К в Смолян търси главен секретар. Конкурсът за длъжността бе обявен от председателя на структурата и областен управител на Смолян Недялко Славов.
На позицията може да застане магистър по право, който ще трябва да ръководи, координира и контролира дейността на Асоциацията, осигурява текущата дейност, както и подготовката и провеждането на заседанията на общото събрание. Главният секретар ще приема предложения и сигнали, подадени по реда на правилника, поддържа регистъра на предложенията и организира работата с тях, както и да подготвя процедурите по Закона за обществените поръчки след консултация с финансовия експерт.
Трудовото възнаграждение за позицията е в размер на 700 лева при 8-часов работен ден и 5-дневна работна седмица.
От Асоциацията обявиха конкурс и за длъжността „Инженер по водоснабдяване и канализация".
Конкурсът ще се проведе на два етапа-тест и интервю.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Водата ще става все по по-скъпа. Защото чиновници като тези са излишни. А колко излишни чиновници има по ВиК Смолян и общинските им звена, голява част от тях назначени на партийна хранилка.

    ОтговорИзтриване
  2. И не само в този отрасъл има излишни чиновници на партийна хранилка. Нищо ново под небето над Смолян. Тия, "партийните" служители, само симулират дейност, а къртовската и отговорна работа я вършат професионалисти, които работят за трима от тия айляци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I