Официалното откриване на състезанието е в неделя, 19 ноември, от 12.00 часа в Спортната зала, надпреварите започват в 9.30 ч. 
Смолян  е домакин на Национален фестивал по бойни спортове за Купата на „Св. Архангел Михаил". Надпреварите се провеждат 17, 18 и 19 ноември в Спортна зала „Величко Чолаков".  Мащабното спортно събитие е организирано от Община Смолян, Спортен клуб "БУДОКА-България", Българска федерация по полицейска лична защита /БФПЛЗ/ , Българска федерация "Джиджицу" и Българска карате федерация. Официалното откриване на състезанието ще е в неделя, 19 ноември, от 12.00 часа в Спортната зала. Очаква се да присъстват народни представители, министри, духовни лица и др. Атрактивните състезания ще стартират в неделя от 9.30 ч.  Умения на тепиха ще демонстрират 300 състезатели.
Стиловете са няколко. Карате по правилата на WKF, Джу-Джицу Файтинг, Полицейска лична защита, Дуо и Дуо шоу по правилата на IJJF.
Днес се проведе  национален „БУДО” семинар с участието на 100 човека от клубовете по бойни изкуства в страната.
Всеки желаещ може да наблюдава битките от трибуните на залата, входът е свободен. 

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I