Четвърта нова детска площадка бе открита в Неделино в присъствието на деца, родители и граждани. Тя се намира в двора на Детска градина №1.
Лентата на изцяло реконструираното и модернизирано дворно пространство преряза кметът Боян Кехайов, заедно с управителя на фирмата изпълнител.
На най-новото съоръжение са поставени пързалки, люлки, катерушки и най-различни съоръжения за игра за малките и вече е любимо място за отдих и развлечение. Поставени са кошчета за разделно събиране на отпадъци. Новите придобивки отговарят напълно на всички изисквания за безопасност.
„Площадката е място за физическото развитие на малчуганите и с обновлението й ще предизвикаме интерес за игра на открито, надявам се децата да се забавляват на нея и да бъдат много щастливи", заяви кметът Боян Кехайов. Той благодари на фирмата-изпълнител за положения труд и на всички присъстващи. А на най-малките пожела много забавни игри.
„Като кмет на общината се ангажирам да продължим да поддържаме добре това прекрасно съоръжение. Нашите деца са приоритет в работата на Общината", заяви Боян Кехайов и апелира към родителите и жителите на Неделино да се грижат и пазят детските съоръжения.
24smolian.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I