Меслия Камберова, ръководител на направление „Информационни и комуникационни технологии" в СУ „Св. Св. Кирил и Методий" в маданското село Върбина бе отличена с награда „Константин Величков" от Министерството на образованието.
Камберова получи втора награда в категория „Принос в развитието на способностите и компетентностите на децата и учениците в областта на науките, технологиите, изкуствата, спорта, глобалното, гражданското и здравното образование и придобиване на умения за лидерство". Тя е разработила и внедрила в училище електронна платформа MOODLE и виртуална класна стая. Благодарение на нейната работа по различни проекти материално-техническата база на училището е обогатена с компютри, лаптопи, таблети и проектори.
Наградата „Константин Величков" се присъжда за високи постижения и принос за развитие на образованието в три категории - „Работа с ученици с изявени дарби", „Постижения в работата с деца и ученици за преодоляване на проблемно поведение" и „Принос в развитието на способностите и компетентностите на децата и учениците в областта на науките, технологиите, изкуствата, спорта, глобалното, гражданското и здравното образование и придобиване на умения за лидерство".
Общо осем учители от страната бяха наградени на церемония в Министерството на образованието и науката. Освен грамота и книга, преподавателите получиха и по 1000 лева парична награда.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I