Поздравление от кмета Николай Мелемов по повод 8 ноември-професионален празник на българската полиция:

Уважаеми старши комисар Николай Димов, уважаеми  служители на Областната дирекция на МВР в град Смолян,
Поздравявам Ви по случай Деня на свети Архангел Михаил, който е обявен за професионален празник на българската полиция. Благодарение на Вашия висок професионализъм и авторитет, Смолян е един спокоен град, в който гражданите се чувстват сигурни, а полицията се ползва с общественото доверие. Не случайно градът ни е даван за пример за взаимодействие между институциите. Смятам, че това е нормално, защото имаме обща цел –спокойствието и развитието на нашите населени места. Уверен съм, че сътрудничеството между нас ще е по този начини и ще работим заедно.
Пожелавам Ви  здраве, лично щастие и  служебни успехи !
Честит празник!

Областният управител Недялко Славов:

Уважаеми служители в структурите на МВР,
Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Професионалния празник на българската полиция!
На този светъл ден, когато почитаме св. Архангел Михаил – защитник на небесния ред, власт, дисциплина и царуване на истината, отбелязваме и празника на една от най-мъжките професии. Всички вие, служителите в структурите на МВР, имате нелеката задача да се грижите за обществения ред,  спокойствието, сигурността и спазването на законите в страната. Изпълнението на служебния ви дълг изисква, както висок професионализъм, така и редица стойностни човешки качества – хуманност, честност, добронамереност, които съм убеден, че българските полицаи притежават във висока степен.
В израз на своето уважение и признателност към достойната ви работа, искам да благодаря на всички вас, смели мъже и жени, за това, че всеотдайно изпълнявате важната мисия да осигурявате сигурността на гражданите в региона и страната ни! За това, че зад постигнатите добри резултати стоят много усилия и безсънни нощи! Но резултатите заслужават достойно признание, защото те поставят област Смолян в челото по постигнати показатели за ефективност в работата ви! Уверен съм, че и занапред чрез делата си ще повишавате авторитета на професията си  и доверието на обществото към институцията!
Пожелавам ви здраве, сили и воля, с които да продължавате да бъдете олицетворение на справедливостта и да защитавате реда и законността в България! Нека дежурствата ви протичат безинцидентно и ви носят удовлетворения!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I