Отборът на "Родопа" – Смолян е есенен първенец на „А" Междуобластната футболна група на Кърджали и Смолян, след като изиграха и последния си отложен мач с тима на „Върбица-2006". Двубоят се игра в Бенковски, като деветдесет минути не стигнаха на футболистите и на двата отбора да реализират попадение и мачът завърши при нулево равенство. Така тимът на Смолян ще зимува на първо място с актив от 16 точки, като втори е отборът на „Палас" – Рудозем с 13 точки, а на трето място е „Върбица – 2006" – Бенковски с 12 точки. Във временното класиране следват отборите на ФК"Родопи-1935" – Момчилград, ФК"Левски-2005" – Крумовград, ФК „Искра" – Черноочене, ФК"Перперикон" – Перперек и "Джебел - 1928" – съответно с 11, 10, 9, 7 и 1 точки. Междуобластното първенство ще бъде подновено напролет.
На снимката: Футболистите на „Родопа" и „Върбица" в обща снимка
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I