С приятелски мач между ветераните на „Родопа" и „Левски" ще бъде отбелязана 90 – годишнината от футбола в Смолян. Двубоят ще в събота от 14 ч. на стадион „Смолян", като всички желаещи могат да наблюдават срещата, съобщи Георги Делов – председател на клуба на ветераните, който съвместно с Община Смолян организира мероприятията в чест на годишнината.
След приятелската среща ще се състои тържествена част в Пампорово в Почивната база на БНТ. Очаква се в официалната част да вземе участие членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Емил Костадинов, председателя на ЗС на БФС -София Валентин Чакъров и др. Ще бъдат отличени ветерани на „Родопа". В програмата е включен доклад, който да разкаже за 90 – годишнината на футбола в Смолян, след което гостите ще бъдат приветствани от кмета на общината Николай Мелемов.
Ветераните на „Левски" ще бъдат водени от бившата легенда на сините и наставник на „Родопа" Ангел Станков.
На снимката: Кметът Николай Мелемов награди футболните ветерани и м.г.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Всичко ми стана ясно, ама накрая на статията, в текста "На снимката: Кметът Николай Мелемов награди футболните ветерани и м.г.", съкращението "м.г." всякак се опитах да го разшифровам и не можах да се справя. Че изпишете го де, толкова ли е трудно?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I