Кметът на Чепеларе благодари на всички дарители за помощта през изминалата година.
„Обръщам се към всички Вас, граждани, дарители и съмишленици,  с благодарност за щедростта Ви през изминалата година, в която финансово състояние на общината продължава да е много тежко, за съпричастността на всички будни граждани, които отделяха от собственото си време за различни граждански инициативи. За нас Вашата морална и финансова подкрепа доказва, че в Чепеларе присъства висока гражданска активност и единност", се посочва в обръщението на Славка Чакърова.
„От името на децата, родителите и управата на ОУ  „Цар Симеон I" с.Павелско се обръщаме с благодарност към министъра на образованието и науката Красимир Вълчев за отпуснатите финансови средства в края на година за спешен ремонт на покрива и двора на училището. Обединихме се и заедно отстоявахме да се запази пожарната служба на Пампорово! И с неимоверната подкрепа на правителството, в лицето на премиера г-н Борисов, успяхме! А с отпуснатата целева субсидия от Министерски съвет в размер на 950 хил.лв. ще продължим да подобряваме инфраструктурата в общината. Нека изпратим изминалата година, като не забравяме, че добрините са около нас", се посочва още в обръщението на кмета на Чепеларе.
         
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I