Уважаеми доброволци,
Приемете моите най-сърдечни поздрави по повод Международния ден на доброволеца – 5 декември. За нашия град е чест, че едно от първите регистрирани в България доброволни формирования е това към община Смолян. Вие показахте, че всяка криза може да бъде преодоляна, ако се обединим и работим заедно. Ако всеки е готов да жертва собствените си интереси и удобство, ако можем да загърбим различията и противоречията ни. Природните бедствия доказаха, че и гражданите, и институциите имат нужда от доброволците и могат напълно да разчитат на тях в кризисни ситуации. И при сегашното бедствие вие се отзовахте първи да изграждате диги по критичните участъци. При тежкото снежна кризисна ситуация през 2015 г. вие помагахте на болни хора, които се нуждаеха от спешна медицинска помощ, доставяхте стоки от първа необходимост на бедстващите, изграждахте диги, отстранявахте и паднали дървета, за да станат пътищата проходими.
На вас и на всички ваши близки, пожелавам здраве и благоденствие, енергия и воля за продължаване на това благородно ваше дело - доброволчеството. Действията ви са достоен пример и вдъхновение за всички наши съграждани.
Честит празник!
Николай Мелемов
кмет на община Смолян
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I