Тази година беше добра, беше лоша, беше зла, беше взискателна, беше симпатична
Беше година на фалшивата храна, на фалшивите новини, на фалшивото здравеопазване, на фалшивите политици…
Истината за годината, която отминава, е просто - БЕШЕ.
Всичко свърши, приятели, до финалните наздравици, пожеланията, пиратките. Гърмежите ще бъдат ехо от вертикалната постройка на настроенията спрямо нас. Дали в дъното по пари, стандарт, нещо си и т.н. Дали във височините на схемата „булка-брак-сватба-джангър до дупка”. Без значение! Знаете ли, майната им - на всички класации, които определят нашето „място” във всеобщото гнездо на родината. Според тях, ние сме най-бедни, най-нещастни, но пък най-силно желаем партитата когато залюбим някого (демек се бракосъчетаваме повече).
И какво от това?!
Вертикалата на класациите не ни вълнува особено, не мислите ли? Ние се движим по хоризонталата. Нашият път криволичи между тези странни определения по сокака на съдбата. Дали сме долу или горе, всъщност, е въпрос на гледна точка. Ние следваме пътя, който води към хоризонта на мечтите. Той се вие тънък и дълъг, понякога с надвиснали застрашително над него хълмове, а друг път - по красивите поля на мечтите.
Дали е верен? На този въпрос всеки от нас може да даде отговор. Защото всеки от нас върви по пътя си, който води напред. Дали сме горе или долу в поредната класация? По дяволите, нашият път е другаде!
Приятели, да сте живи и здрави, и бъдете винаги себе си по правата посока!
24smolian.com
Снимка: Pixabay
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I