В Девин и селата Гьоврен и Грохотно поискаха от народния представител от ДПС Хайри Садъков подкрепа за малките земеделски производители. Това стана по време на приемната на депутата. Хората бяха категорични, че увеличаването на осигурителния праг ще ги натовари допълнително и ще ги постави пред сериозно изпитание за тяхното оцеляване.
Хайри Садъков за пореден път обясни, че именно ДПС е партията, която най-много милее за хората от малките населени места и е правила редица постъпки в тяхна полза. Той припомни и издействаните субсидии за малките земеделски производители при кабинета Орешарски, които веднага били орязани от следващия кабинет.
Садъков напомни още, че никоя партия не е защитавала така правата на хората от този бранш, както и тютюнопроизводителите, както го е правила ДПС.
Хората, посетили приемната на депутата, поставиха и редица въпроси като поискаха и съдействие за законодателни проблеми, които съответно ще бъдат поставени за разглеждане в Парламентарната група на ДПС от страна на депутата от Смолянския регион.
Засилен интерес имаше и на срещите с жителите на Грохотно и Гьоврен, като на последната участие взеха над 40 души.
В края на миналата седмица, Хайри Садъков взе участие и в годишната среща на избраните от ДПС представители в местната власт от региона Благоевград, която се проведе в с.Дъбница. В нея участие са взели общински съветници, кметове на населени места и общини.
На мероприятието са присъствали още седем народни представители, между които и зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I