Кметът на община Неделино Боян Кехайов направи годишен отчет на управлението си в салона на НЧ „Светлина-1938" пред обществеността. На мероприятието присъстваха председателят на Общинския съвет Стойко Еленов, граждани, служители и кметове на населени места.
Боян Кехайов представи подробно постиженията за управлението на общината, като всички присъстващи имаха възможност да видят това с презентацията, която се направи по време на отчета.
Кметът припомни в какво финансово състояние бе заварена община Неделино, но въпреки това изрази удовлетвореност, че по-голяма част от управленската му програма е изпълнена. От отчета стана ясно, че община Неделино има успешно реализирани проекти в различни сфери през последните години. Големи инфраструктурни обекти, които бяха сериозно предизвикателство, са вече факт.
Кметът увери присъстващите, че ще продължи да полага усилия заедно с екипа си за осъществяване на нови и по-мащабни дела и че въпреки предизвикателствата проблемите ще бъдат решени с общи усилия.
След отчета всички жители и гости на общината бяха поканени от кмета на новогодишна почерпка с чаша вино в центъра на града. 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I