Кметът на община Неделино Боян Кехайов ще направи публичен отчет на двугодишното си управление. Това той ще направи днес, в сградата на читалище "Светлина", от 10.30 часа. „Отчетът ще обхване не само тази календарна година, а целият двугодишен период, в който нося честта и отговорността да изпълнявам длъжността кмет на Община Неделино", коментира Кехайов. Кметът кани всички желаещи да чуят, както за осъществените проекти в различни направления, които общината успя да подготви и изпълни през тези две нелеки години, така и за готовността за реализиране на нови инициативи и идеи, които ще са полезни на хората от общината. „Планът, който сме очертали с моя екип за следващите две години е мащабен и много амбициозен, но вярвам, че с нашия труд, и с вашето търпение, и подкрепа-ще го осъществим. Неделино заслужава добро, прозрачно и качествено управление", коментира още Кехайов. Освен това, днес от 12.00 часа Кехайов кани всички жители и кости на общината на чаша червено вино и хубава българска музика на площада в града. „Да спазим добрата традиция, да си пожелаем весели Новогодишни празници, и най-вече, да бъдем заедно на площада в нашия град", добави кметът на Неделино.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I