Няма натрупана съществена снежна покривка през последното денонощие в Смолянско, като тази сутрин температурите паднаха до – 11 градуса. Пътните настилки в областта са заледени, по високите части заснежени, но обработени с пясък и сол, съобщават от Областно пътно управление в Смолян. Според данни на дежурната част на Пътната служба, има снежна настилка в порядъка на 3 – 4 см. по проходите и високите части в областта.
„Движението на моторни превозни средства се извършва при зимни условия. През денонощието няма постъпили сигнали за инциденти“, коментираха още от Областно пътно управление.
Според информация на Планинската спасителна служба в Пампорово, температурите там са в порядъка на – 10 градуса, като няма натрупана нова снежна покривка. На връх „Рожен“ температурите са около – 11 градуса. В момента времето е облачно, като на места има лек снеговалеж. В Смолян температурите са в порядъка на – 6 градуса, като в града няма никаква снежна покривка.
Припомняме ви, че за вчера беше обявен жълт код в областта. 
Снимка: Архив на 24smolian.com

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I